fbpx

BLACK CIRCLE

Yetenekli prodüktör ve bestecinin geçmiş birçok büyük projedeki itici gücü her zaman müzik oldu. Solo projesi Black Circle ileyse son yıllarda büyük bir sıçrama yaptı.

Efsanevi P. Diddy, Camelphat, Eli&Fur ile Matthias Tanzmann, Davide Squillace ve Martin Buttrich’ten oluşan “Better Lost Than Stupid” triosu gibi isimlerin yanı sıra Nick Curly’nin “Mute Navigator” parçası gibi birçok esere remiksler yaptı. Bu remixler, Adriatique, Artbat, Camelphat, Nora En Pure, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Joris Voorn ve Grammy ödüllü prodüktör BURNS gibi ünlü isimlerden büyük destek gördü.

Black Circle, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann, Yousef ve eski NBA süper starı Rony Seikaly gibi önde gelen isimlerle iş birliği yaptı. Ayrıca BPM Festival, Street Parade İsviçre, OFF Week Barcelona, Neversea Festival Romanya ve Miami Music Week gibi büyük elektronik müzik etkinliklerinde de sahne aldı.

Remiksleri ve Beatport listelerinde birkaç kez en üst sıralarda yer alan orijinal çalışmaları sayesinde Carl Cox, Black Coffee, Pete Tong ve daha birçok müzik endüstrisinin üst düzey isminin dikkatini çekti.