fbpx

CHARMEINE

İstanbul merkezli Ukraynalı DJ Charmeine, 2020 yılında kariyerine başlamış ve Monkey Project’in desteğiyle dans müziğine olan tutkusunu ifade edebileceği bir yer bulmuştur. Müzik tarzı House, Afro House, Indie Dance ve Organic House’un birleşiminden oluşur. Enerjisiyle dinleyicilerin dikkatini çeken Charmeine, bu enerjiyi müzik seçimleriyle ustaca harmanlar.

Bu özellikleri sayesinde Türkiye’deki en iyi festivallerde sahne almış ve Dixon, Carlita, Âme, Audiofly, Birds of Mind, DJ Tennis, Glauco Di Mambro, Fideles, Marino Canal, Ivan Masa, Denis Horvat, Fedele, Oostil, Djume Soundsystem, Monkey Safari, Perel ve Avangart Tabldot gibi uluslararası üne sahip sanatçılarla aynı etkinliklerde yer almıştır.

Charmeine’in çaldığı bazı festivaller ve mekanlar arasında Sommer Klein Çeşme, Klein Phönix İstanbul, Milo İstanbul, Hangout İzmir, Before Sunset Çeşme, Isle of Escape Festival Göcek ve Lucca Bodrum yer almaktadır. “Monkey Project” plak şirketinin desteğiyle, yakında kendi projelerini de piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır.